Megane 3 Navigasyon (İnternet bağlantısı)

kayhan07

Kayhan KORKMAZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
İnternette gezinirken İnternete bağlanma özelliği olan aracıma uyumlu multiplayer sistem buldum.
Fiyat 1001 tl. Uzun süredir. Bu konu hakkında araştırma yapmaktayım. İnternet bağlantısı olan modele daha önce rastlamadım.
Ve gaza gelip aga ben bunu alır takarım edası ile siparişi verdik. Kargo inşallah birkaç güne gelir. Kullanıcı yorumları gayet başarılı olduğu ve windows işletim sistemi olduğundan rahat bir kullanımı olduğu yönünde.
Tabi internet bağlantısınını var olası demek aynı zamanda Virus tehlikesini de yanında getiriyor.

Umarım keyif alırım.. Satıcının elinde son 3 adet kaldı. Daha önce almak isteyenler vardı..
Ürün montajından sonra detayları paylaşırım..

megane-3-fluence-navigasyon-multimedia__61670962_0.jpg

bunu ilk defa gördüm, montajdan sonra bekliyorum bi fikrim yok şimdilik

İnternet bağlantısını nereden alacak ??

bunu bende merak ettim.. bu ay sonu multimedia sistemi yaptırıcaktım.. erteliyorum suan ve sizin sonuclarınızı bekleyecegim merakla.

wınn tarzı cihazların usb ye takılmasıyla alacak herhalde interneti. eğer arayüzü kullanışlı ve araçla tam uyumlu olursa bende taktırabilirim. bide marka model felan yok mu hocam?

Hayırlı olsun:eyv

İnternet bağlantısını nereden alacak ??

Sanırsam Wın tarzı birşeyle bağlantı olanacak ya da wi fi.. Gelince göreceğiz...

bunu bende merak ettim.. bu ay sonu multimedia sistemi yaptırıcaktım.. erteliyorum suan ve sizin sonuclarınızı bekleyecegim merakla.

Sonuçları göndereceğim. Umarım keyif alırım.

wınn tarzı cihazların usb ye takılmasıyla alacak herhalde interneti. eğer arayüzü kullanışlı ve araçla tam uyumlu olursa bende taktırabilirim. bide marka model felan yok mu hocam?

İnanki adam ne markasını nede modelini biliyor. O kadar ısrarcı bir şekilde sordum. Gelince göreceğiz artık ne olduğunu..

Teşekkürler..

Hayırlı olsun

Geri