Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sonradan yapılan cam tavanlarda sıkıntı oldugunu duymustum. Arabanın orjinalliğini asla bozma, hele ki; tavan kesilmesinden bahsediyoruz. Yazık günah sakın derim ben.
paraya kıyın webasto yaptırın hiç bişey olmaz.. sadece tahliye kanallarını yılda bir serviste temizletirsiniz.. olur biter.. 5-6 yıldır webastonun cam tavanını taktırıp kullananlar var gayet memnunlar. serviste taktırırsanız garanti dışıda kalmaz. Tabi servisin önermeyecegi baska marka yoksa!
peki... teşekkür ettim tekrar... cam tavandan vazgeçtim ok o kesin sunroof ta da kapaklı değil sürgülü isterim zaten eğer olursa... o da tıkırdar mı bilmem ama... ustayla bi konuşurum artık bakalım... olursa olur olmazsa olmaz...
merhaba elimizde orjial otomatik açılırlı montaja hazır olarak megane ıı cabrio cam tavan bulunmaktadır. orjinal ve sıfır üründür. 1.500 tl. gibi bir rakamla sunmaktayız... ancak aracınız megane ııı sanırım.... bu tip malzemeleri spot ve orjinal olarak zaman zaman temin etmemiz mumkun olabiliyor...
O da bir şey mi Mustafa abi adamlar beni ithal diye keklediler, araç zaten ithal değilmiş ki sağ arka kapının içinde kocaman TÜRK MALI yazıyo ve ben bunu aracı aldıktan bir sene sonra farkettim yani anlayacağın, fransızı ispanyolu geçtim direkt türkmüş arkadaş