Megane 3 Yakıt Filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lampetia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lampetia

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2010 Megane III 1.5 dci 106 hp ithal kasa aracım var. Yakıt filtresini değiştirdim. Mahle marka orjinal dendi. Ertesi gün hava yaptı. Havası alındı. 6 ay normal gitti. Şuanda aracım yeniden hava yapmaya başladı. Araç sabahları vak vak pompa pompalanmadan çalışmıyor. Ben yakıt filtresinden kaynaklandığını düşünüyorum. Montaj veya filtre kaynaklı. Çünkü daha önce hiç böyle bir sorunum yoktu. Tam filtreden gelen ve çekvalfe giren hortumun ucunda hava birikiyor. Şimdi bu aracın orjinal yakıt filtresi ne marka? Bazı yerlerde delphi diye duydum. Satıcılar Mahle diyor. Mahle yazanlarda Renault ve made in austria yazıyor. Mais orjinal diye satılanların üzerinde Renault ve made in china yazıyor. Yardımcı olurmusunuz?

105 lik kangoo da ilk bakımda aldığım yakıt filtresi hava yapıyor du araç bu halde de sorunsuz çalışıyordu fakat yakıt hortumunda hava kabarcığı vardı filtreyi aldığım yere söyledim ilk aldığım filtre hava yaptı yenisini almak istiyorum deyince getir garanti den degiselim dedi yenisinde sorun yok sizin filtre de sorunlu olabilir satıcı ile bi görüşün bence

Birde bana 2012 sonrası Delphi filtre demişti

Valla hocam artık iki gündür yapmıyor. Neden bilmiyorum şaştım kaldım

Yakit filitresinin uzerindeki hortum munsur gibi baglantilari kontrol edin buyuzden hava yapiyordur belki. Sikinti filtre yada baglantilarindan olmayadabilir sonucta yakit sistemine biyerden hava giriyor hortumlarda delik felanda olabilir

Yakıt dediğin yakılır

Hocam bir yerlerde gevşeklik olmalı. Çünkü delik olsa hep yapar. Yakıt filtresine şuan dahada bağladım bu duruma. Birde bu valf hava yaptırıyor olabilirmi? Sizden rica etsem bakabilirmisiniz tam valfinin ucundaki iğne sallanıyormu Sizdede?

Geri