Megane 4 C Led hakkında

Coling46

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. İkinci el Megane 4 alacağım. C led’in birinde sorun olduğu söylendi. Yanıp yanıp sönüp biara komple kapanıp tekrardan yandığı söylendi. Bunun sorunu nedir? Tamiri var mı? Varsa nerede ne kadara yapılıyor? Olur da değişim gerekiyorsa ücreti nedir? Bu konuda destek olursanız çok sevinirim.

Merhaba.
Yanıp yanıp.sönüyorsa led sürücü beyninin değişmesi gerekir.
Tamir eden var mıdır bilmem ama bu tarz problemler genelde elektronik devre değil led problemlidir.Aynı kalite.ledden bulup yenide lehimlenir mi? Evet.Ama aynı kalite led bulmak zor.Led beyni değişimi daha mantıklı.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C ledlerin su yalıtımı zayıf olduğu için su temasına maruz kalıyorlar zamanla bu sorunun benzeri fluencede citroen 301 lerdede vardı mesela ben gündüz ledini aldığımda siyah sıvı contayla zayıf olan her yeri contaladım malesef ince işçilik yapılması gerek. Sorun ledinizde gözüküyor.

ben aldığımda yanmıyor dedim c sütun alt kısmı exper firması aküden akü zayıf dedi sağolsun geçirdiler farı akü değişti maalesef c nin al kısmı sönük yanıyor. yıkandığı zaman su alırsa kuvvetli yanıyor =)

Geri