Arkadaşlar merhaba,
Megane 4 Faz 1 ve Faz 2 hangi yılları kapsıyor.
Megane 4 Faz 1 ve Faz 2 hangi yılları kapsıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aradaki temel farklar nedir?2016-2020 yılları arasında üretilenler faz 1, 2021 ve sonrası makyajlı faz 2 diye adlandırılıyor...
Arka difüzör çift egzoz görüntüsü, ön panjurda makyaj, sis farları led oldu, ön sinyal lambaları gündüz led'ine geçti.Aradaki temel farklar nedir?
Merhaba. Takıldığını duydum. Fakat çok zormuş. Sadece ekran olmuyor. Ekranın arkasındaki beyin de değişecek ve ikinci el icon beyni olmadığını öğrendim. Sıfır takılması gerekiyor. Ha bir de bulabilmeniz lazım. Sipariş veriliyor. Yurt dışından geliyor. Yani epey bir süreç.2017 touch megane a, icon ekrani takılır mı arkadaşlar. 2016-2020 arasi icon ekrani
Anladım hocam.tsk ederim cevap icin.gereksiz fanteziymis. Tesla ekrandan daha uyguna gelir mi diye düşündüm ama gelmiyor sanırımMerhaba. Takıldığını duydum. Fakat çok zormuş. Sadece ekran olmuyor. Ekranın arkasındaki beyin de değişecek ve ikinci el icon beyni olmadığını öğrendim. Sıfır takılması gerekiyor. Ha bir de bulabilmeniz lazım. Sipariş veriliyor. Yurt dışından geliyor. Yani epey bir süreç.
Hocam. Tesla ekran taktırmayı düşünürseniz Newfron marka taktırın. Şahsen hiç şikayet duymadım. Özellikle Necvox markasından uzak durun. Yetkili servis bile bunu takıyor. Hep şikayet var.Anladım hocam.tsk ederim cevap icin.gereksiz fanteziymis. Tesla ekrandan daha uyguna gelir mi diye düşündüm ama gelmiyor sanırım
Hocam renolocka da baktım onlar da iyi para istiyor.Hocam. Tesla ekran taktırmayı düşünürseniz Newfron marka taktırın. Şahsen hiç şikayet duymadım. Özellikle Necvox markasından uzak durun. Yetkili servis bile bunu takıyor. Hep şikayet var.
Ya da iyi bir bütçe ayırdıysanız Renolock firmasına gidin. Taktırın. Bir daha başınız ağrımasın. Çok profesyonelce iş yapıyorlar.