• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Megane 4 Hangi Renk Olmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oknlksy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oknlksy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar;
Kişiye göre değişmekle beraber bazı arabalarda bazı renkler çok güzel olabiliyor. Örneğin mavi renk megane da güzelken clioda olmuyor. Ben kum beji grisini aldım.

Bu anket yeni megane 4 alacak arkadaşlara biraz olsun fikir vereceğini düşünüyorum. Kum bejini bu arabada görmeden aldım, arabanın biraz havasını söndürüyor gibi geldi ve üzülüyorum desem yalan olmaz.

Türkiye de tek kum bejini ben aldım gibi geliyor. Dışarıda hiç görmüyorum:-)

megane4-renk.webp

Sedef beyaz
megane-sedef-beyaz.webp

Platin Gri
megane-platin-gri.webp

Cosmo Mavi
megane-cosmo-mavi.webp

Demir Mavi
megane-demir-mavi.webp

Kum Beji
megane-kum-beji.webp

Titanium Gri
megane-titanyum-gri.webp

Derin Mavi
megane-derin-mavi.webp

Yıldız Siyah
megane-yildiz-siyah.webp

Alev Kırmızı
megane-alev-kirmizi.webp

Cappucino Kahve
megane-capuccino-kahve.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Renkleri gösteren araç resimlerini de eklersen daha aydınlatıcı olacaktır...:eyv

Şu anda yapılabiliyor mu? sizin ekleme şansınız var mı bilemedim.

Şu anda yapılabiliyor mu? sizin ekleme şansınız var mı bilemedim.
Bugün yaparsan mesajını düzenleyebilirsin veya bu konuya yeni mesaj yaz biz birleştiririz...

Eski aracım astra sedan idi ve bronz kahverengi idi. Doyamadan iki yıl sonra satmak zorunda kalmıştım. O renge denk olmasa da anımsattığı için kum bejini işaretledim. Canlısını görmek lazım, dediğiniz gibi aracın görünümünü bozuyorsa oyumu geri çekme hakkının saklı kalmasını rica ediyorum :halay

Kesinlikle derin mavi olmalı. Benimki derin mavi çok güzel bir renk fakat çok da nazar değiyor.

9GBWQ5.webpqEXQbR.webpMkM80g.webpQQd8aZ.webp

Ekli dosyalar

• 9GBWQ5.webp
    9GBWQ5.webp
    482.5 KB · Görüntüleme: 2,097
  • qEXQbR.webp
    qEXQbR.webp
    419.4 KB · Görüntüleme: 2,111
  • MkM80g.webp
    MkM80g.webp
    196.5 KB · Görüntüleme: 2,447
Allah nazardan saklasın gerçekten güzelmiş. Nazar kısmı için duamızı eksik etmeyelim:-)

onurg57 renk yakıyor valla. Bu arada hangi servis burası. Lastikleri çok güzel saklıyorlar...

Geri