Her markada olduğu gibi Renault'ta da 0 km olsa dahi problemler olabiliyor. Bu sonuçta şans ve/veya şanssızlık işi. Sonuçta araba alırken bir avuç civata alıyorsun. Başa gelen talihsizliklerden dolayı markaya çamur atmaya gerek yok tabiki de. Etik çalışan bir bayi ile iletişime geçip sorunlara çare aramak en güzeli. Daha önce kullandığım araçlarda bende sıkıntılar yaşadım, bir önceki Audi'm de elektronik el freni sıkıntım ve şanzuman sıkıntım vardı halloldu, değiştirme zamanı gelince gidip Audi aldım tekrar, şu an yeni Audi'me keyifle biniyorum Allah'a şükür. Bir önceki Fluence'm da radyo-teyp problemi yaşadım, trim sesleri problemi yaşadım, yaklaşık 3 ay önce gittim tekrar Renault aldım, şu an 2. Aracım Talisman 1.6 İcon EDC. Megane a gelince güzel ve tatminkar bir araba, kullandığımda beklentilerin üzerinde olduğunu hissettirdi bana, açıkçası Renault Alman kalitesinde üretmiş arabayı. Bu konuda dikkatli olunması gereken tek şey var, aracı alacağınız bayiyi iyi seçmek lazım, satış sonrası hizmeti iyi alabilmek için...