• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Megane 4 şanzıman yağ önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şahin12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şahin12

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Ben Lıquı Moly 8100 çift kavrama yağı aldım fakat tam uyumluluğu konusunda şüpheliyim. Yağ seçiciden seçince bunu uygun gösteriyor ama açıklama kısmında DW 5 ve 6 var. Benim araç DC 4 galiba (2017 Sedan 1.5 DCİ 6 ileri). Bu yağ uyumlu mu yoksa iade edip Castrol manuel 75w almalı mıyım?

Ayni sekilde bende merak ediyorum. Yaklasik 3-4bin kilometre sonra bende motor ve sanziman yagini degistirmeyi planliyorum. Aracin 2. sahibiyim serviste motor yagi olarak Castrol GTX RN720 motor yagi kullanilmis sanziman icin bi bilgi goremedim servis gecmisinde. Bilgisi olan arkadaslar vardir muhakkak.

Ben motor yağı olarak Lıquı Moly Top Tec 4400 aldım, RN 0720 onaylı. En kaliteli yağlardan birisi bu galiba. Lıquı Moly 8100 hakkında şüphede kaldığımda iade edeceğim, Motul Multi DCTF siparişi geçtim. Cumartesi periyordik bakım, şanzıman yağ değişimi ve debriyaj kalibrasyonu yaptırağım.

Ben motor yağı olarak Lıquı Moly Top Tec 4400 aldım, RN 0720 onaylı. En kaliteli yağlardan birisi bu galiba. Lıquı Moly 8100 hakkında şüphede kaldığımda iade edeceğim, Motul Multi DCTF siparişi geçtim. Cumartesi periyordik bakım, şanzıman yağ değişimi ve debriyaj kalibrasyonu yaptırağım.
1763661396143.webp
Hocam ChatGPT onerisi bu sekilde. Renaultun OEM yagi da alinabilir.

Geri