Benimde tutukluk yapıyordu arada temizlemek iyi oluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Furkan,filtre işini erteledim geçen hafta pazar denemesini yaptım,ses istediğim gibi ama ısınma problemleri var,hatta araba açılsın diyip benzinde kullandım 1 gün öyle,gümrük yolundada bitane leon 1.6 (102hp) ile denedik hiç hesapta yokken yaklaşamadı bile meganaEline sağlık Mustafa abi, bi filtre videosuda bekliyoruz artık
Peki o zaman hayırlısı diyelimTeşekkürler Furkan,filtre işini erteledim geçen hafta pazar denemesini yaptım,ses istediğim gibi ama ısınma problemleri var,hatta araba açılsın diyip benzinde kullandım 1 gün öyle,gümrük yolundada bitane leon 1.6 (102hp) ile denedik hiç hesapta yokken yaklaşamadı bile meganaYanında kız arkadaşıda vardı kesin arabayı satmıştır ogünden sonra.Filtre işini direk kelebekten boru yaptırıcam yaza doğru,bu zamanlarda durumumu az çok biliyorsun
Birde emme mafifoldundaki map sensörünü kırdım 1 ay kadar önce,açık filtreyle araba sapıtıyor sensör yüzünden,şimdilik idareten yapıştırdım japon ile
Birkaç ay idare etsin böyle