Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu anda 3 üyemiz tavsiye ettiğimiz coupeyi almak için yolda
Türkiye'nin coupe piyasasını belirleyen sitemiz sizede ayrıcalık tanır merak etmeyin şimdiden hayırlı olsun...
chronic nickli arkadaş coupe alırken bitik arabalar bulaşma.temiz düzgün bi coupe al.Boyasız coupe bulunmaz bunu aklınn bi kenarına yaz boyasız diye gidiceğin araçlarda 3-4 parça boya çıkar en aşşağı sahibi ya ben alırken bilmeden aldım bilemem ne yalan dolan ayak yaparlar.Kmleri 100in üstünde olur genelde coupelerin anca beklersen baya bi müddet düşük km li bi coupe denk getirirsin.Alırken dikkat etmen gereken şeylerden biri deri koltukları,arka kelebekleri ve en önemlisi sunroofudur aklında blunsun
chronic nickli arkadaş coupe alırken bitik arabalar bulaşma.temiz düzgün bi coupe al.Boyasız coupe bulunmaz bunu aklınn bi kenarına yaz boyasız diye gidiceğin araçlarda 3-4 parça boya çıkar en aşşağı sahibi ya ben alırken bilmeden aldım bilemem ne yalan dolan ayak yaparlar.Kmleri 100in üstünde olur genelde coupelerin anca beklersen baya bi müddet düşük km li bi coupe denk getirirsin.Alırken dikkat etmen gereken şeylerden biri deri koltukları,arka kelebekleri ve en önemlisi sunroofudur aklında blunsun
darbe olmadığı sürece boya sorun etmiyorum.
kelebekler ve sunroof dediğiniz gibi en sorunlu elemanlar.
temiz bi tane denk geldiğinde direkt servisinde ekspertize sokucam arabayı.
101nokta ekspertizmi ne deniliyormuş galiba.. en kapsamlısı bu mudur?? kaç saat sürer? ne kadar tutar? bilgisi olan var mı?
sahibinden'i takip ediyorum 1 aydır.
sarı istemiyorum
full sunrooflu olmasını istiyorum
tercihen gri yada mavi
100binKM civarında
EGE bölgesinde olmalı, izmirdeyim ben, deneyim olmadığı için uzaklardan getiremem arabayı
ekspertizdede gözden kaçan ufak detaylar olabiliyor.İyi bi coupe 13.500-14.500 arasıdır.Boş stock hali bundan daha düşük fiyatlı arabalar başını ağrıtıcak araçlardır.arabayı aldığında 1000tl paran köşede olsun bakımlar ıvır zıvır için