Maşallah, Maşallah Allah Nazarlardan Saklasın...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın bakar söylerim size
maşallah kazasız belasız
Maşallah, Maşallah Allah Nazarlardan Saklasın...![]()
Güzel araç. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkürler bende zaten ya kaporta rengi yada parlak siyah düşünüyorum bakalım neyde karar kılıcaz.Maşallah güle güle kullan... Beğeniyorum bende cok. Arka tampondaki siyah bölümüde kaporta rengi mi yapsan acaba nasıl olur?
Tşekkürler, bu rengi almak için biraz uğraştım zaten nereye elimi atsam ya beyaz ya siyah yada yeşil varMegane Coupe ııı e en çok yakışan renklerden biri,kazasız belasız kullan kardeşim...![]()
Teşekkürler,evet özellikle dizel olsun diye aldım zaten aylık 1.500 + civarı km yapıyorum dizel şarttı yanimaşallah güzel görnüyor bu araçların en güzel yani 1.5dci olması gez babam gez![]()
Saol kanka zaten hemen hepsini yapıp çabucak arabadan sıkılmak istemiyorumKanka biraz zaman geçsin aklında her şeyi yaparız aracınamerak etme
![]()
Amin.Teşekkürlermaşallahı var gerçekten kazasız belasız
maşallah kazasız belasız yollar çok güzel araç aynısından bizim garajdada var bizimkini çekiyorum yanına ama aklım onda kalmıyor değil yani hehehehehehehehe