Megane coupe özel spoiler ?

Rapidimvar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar,
Sanırım spoiler özel yapım. Acaba buna benzer yüksek spoiler bulabileceğim veya yaptırabileceğim bir yer yada birini biliyor musunuz?

megane-coupe-spoiler-5e.gif

bence bozmuş hiç ellemeyin derim :) benim anatomik spoiler çok hoşuma gidiyor şahsen siz ne dersiniz? :o

Bu Spoiler Çok Nadir Bulunur , Ama Döktürebilirsiniz Bunu Basit Bir Model :eyv :eyv

gereksiz ve saçma bir spoiler. Aracın arkada ki hava direnç akışını bozabilir.

Bencede hic uymamış bu arabaya. Gerçi tampon falan da facia

spoiler iyi değil evet. ancak örnek dedim yani yüksek spoiler nasıl temin edebilirim yaşadığım yerde yok arabam siyah ve önerebileceğiniz bir model ve nasıl temin edebileceğim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ARacın fabrika çıkış rüzgar direnç ayarlarıyla oynarsanız ve sonra sürat yaparken araç farklı karakter içine girerse içinde canınızın olduğunu unutmadan böyle bir işlem içine girmenizi tavsiye ederim

bu çok güzel ama siyahta iyi duracak mı acaba.

ARacın fabrika çıkış rüzgar direnç ayarlarıyla oynarsanız ve sonra sürat yaparken araç farklı karakter içine girerse içinde canınızın olduğunu unutmadan böyle bir işlem içine girmenizi tavsiye ederim
ya yaptı diye kaza yapanı hiç duymadım. risk o kadar yüksek ise hiç değiştirmiyeyim. ancak arabada da güzel duruyor gavur :)

+10:eyv

spoillerin görsel güzelliğine lafım yok. fakat sonradan eklenen bu ekstralar yakıta ve aerodinamiğe olumsuz ekti katıyor. misal durur halde 1200 kg olan araç, 140 km hızda kaç kg'lık basınçla yere değer?? cevabı kesin bilmiyorum ama çok çok az olacağına eminim. sonradan eklenen aparat bu basıncı arttırmalı, azaltmamalı

fabrika mühendislerince dizayn edilip onaylanan ürünlere lafım yok....

Geri