Megane coupe sag stop farının içi su dolu yardım!!!!

ozkan2614

Özkan ÇELİK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bugun akşam aracı park edip indigimde Sag arka stop farının yarıya kadar su dolu oldugunu gördüm inceleme vaktım olmadı hava kararmıştı anlamadıgım bu aralar yagmurda yagmadı nereden alır bu suyu ve nasıl boşaltıcam :(((

Bi yorgan iğnesi ile çözersin problemi.. İğneyi Çakmakla ısıtıp farın alt kısımından ufak bi delik aç o su boşalır..

sagolasın yarın ilk işin delik açmak olacak ama nereden alırki bu suyu stop farının üstünde su gırecegı bir yerde yokki

sagolasın yarın ilk işin delik açmak olacak ama nereden alırki bu suyu stop farının üstünde su gırecegı bir yerde yokki

elin yatkınsa stobu sök boşalt. sonra görünmeyen kısma kenarlarına inceden silikon uyguluması yaparsın. farı delmek bana suyu boşaltma dışında mantıklı gelmedi. çünkü delik olduğu sürece buharda yapar ampülde patlatır.

haklısın hocam delik sonradan buhar yapar farı söküp silikon uygulasam daha iyi olacak çok teşekkürler yardımlarınız için :bravo

Aman ha stobu delmeye falan kalkma Gökhan'ın dediği gibi içini boşaltıp güzelce tekrar izolesini sağla mutlaka bir yerlerde bi aralık kalmıştır oradan almıştır.

içindeki krom aynaları karartırsın sökün suyu boşaltın izole edin kapatın üstten alsın alttan versin teknigi olmaz bir süre sonra kısadevre yapıp sigorta attırır :D

Eski bir coupe kullanıcısı olarak kesin ve net çözcüm stobun bagaj kapağına doğru olan kısmında alttan yorgan iğnesi ile bi delik açıyosun bi daha ne su oluyo nede başka bişey :D

Benim aracımında sol arka stop lambası su almıştı. Servis garantiden çok hızlı değiştiriyor. Konu ile ilgili sorun yaşayan ve garantisi devam eden aracı olan arkadaşlar serviste değiştirebilirler.

Delik işi benimde kafama yatmadı yaa nereye kadar üstten alıp alttan verecek :) içini bi şekilde boşaltıp güzelce silikonlar kapatırım en iyisi bu heralde teşekkürler önerileriniz için :eyv

Geri