29 Eki 2011 #21 efesec Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Tem 2011 Mesajlar 134 Tepkime puanı 0 Puanları 0 geçmiş olsun bence army i dinle derim. mantıklı yazdıkları
29 Eki 2011 #22 MatraX_07 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 2,647 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bence hiç gerek yok elletme.Pasta cila ile o iş hallolur
29 Eki 2011 Konuyu Başlatan #23 croman Burak ÖZKAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Nis 2011 Mesajlar 1,063 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Yaş 34 efesec' Alıntı: geçmiş olsun bence army i dinle derim. mantıklı yazdıkları Genişletmek için tıkla ... öyle yapmaya karar verdim duruyor böyle o gün üzüldüm öyle birşey yapacaktım. MatraX_07' Alıntı: Bence hiç gerek yok elletme.Pasta cila ile o iş hallolur Genişletmek için tıkla ... haydar abi aynen duruyor öyle ilk günün o can sıkıntı ile koştum sanayiye ondan sonra baktımki bişey yok sağolasın abi.
efesec' Alıntı: geçmiş olsun bence army i dinle derim. mantıklı yazdıkları Genişletmek için tıkla ... öyle yapmaya karar verdim duruyor böyle o gün üzüldüm öyle birşey yapacaktım. MatraX_07' Alıntı: Bence hiç gerek yok elletme.Pasta cila ile o iş hallolur Genişletmek için tıkla ... haydar abi aynen duruyor öyle ilk günün o can sıkıntı ile koştum sanayiye ondan sonra baktımki bişey yok sağolasın abi.