Bugün, Fark detaylarda gizlidir diyerek arabama ufak tefek dokunuşlar yaptım. Bakalım Beğenir misiniz?
Aracım satılık ama ben son güne kadar hiç satmayacakmış gibi hergün aynı hevesle ilgilenmeye devam edeceğim. Belki nasipleniriz biryerlerden de satmak zorunda kalmayız.

- Yan sinyallerin üzerindeki 16V yazılarının metalik boyası atmış ve siyaha dönmüşlerdi. Kırmızı yaptım.
- Arka tampondaki boya atmasını örtmek için TS1967 (bordo-mavi) yazı vardı. Söküp kırmızı siyah tonlarda fiber sticker yapıştırdım.
- Stickerları 40 cm kırmızı ve siyah olarak alıp çapraz köşeleri ve şeritleri kendim yaptım.
- Ön tampon ekine kırmızı kesik çizgili figür ekledim.
- Veee nihayet kırmızı naylon paspasları çöpe attım
Yerine koltuklarla aynı tonlarda zemine tutunan/kaymayan kadife/kumaş paspas aldım.
- Bugünlük bukadarını yaptım. Arka tampona koyduğum siyah stickerın üzerine (en alt köşeden) F7R 2.0 16V yazmayı düşünüyorum. Puntolar küçük, kırmızı ve italik olacak sanırım. Uzaktan okunamayacak boyutta.
- Son olarak da BBS'lerden kurtulmam lazım. 5 kol metalik 16" cant almayı düşünüyorum. İnce yanaklı lastikle tabiki.
Aracım satılık ama ben son güne kadar hiç satmayacakmış gibi hergün aynı hevesle ilgilenmeye devam edeceğim. Belki nasipleniriz biryerlerden de satmak zorunda kalmayız.