Megane III Coupem

kazasız belasız kullanman dilegiyle :D

Teşekkürler,neden beğenmediniz kiti??

bu aracı sekil gösteren sporkiti zaten neden sevmezler anlamam böyle bi aracım olsa megane 3 hb yada coupe fark etmez ilk işim sporkit olurdu sporkit bu arabayı modlu gosteriyor yani sizin aracı 400 tl ye modlayabiliriz fiberden sporkitle :D ama hayalimdeki araç hayalimdeki renk bu renk olck dizel olcak öf öff diyorum sporkit yay cam filmi xenon herşeyi yaparım valla.

ogün bey sizin eskiden f7r iniz var mıydı?karıştırıyormuyum bilmiyorum isim benzerliği mi?

bu aracı sekil gösteren sporkiti zaten neden sevmezler anlamam böyle bi aracım olsa megane 3 hb yada coupe fark etmez ilk işim sporkit olurdu sporkit bu arabayı modlu gosteriyor yani sizin aracı 400 tl ye modlayabiliriz fiberden sporkitle :D ama hayalimdeki araç hayalimdeki renk bu renk olck dizel olcak öf öff diyorum sporkit yay cam filmi xenon herşeyi yaparım valla.

anıl sonucta zevk meselesi bende sevemedim mesela o kiti,orjinal binmeyi tercih ederim o kiti yaptırmam eger benim olsaydı,ama yaptıranada gule gule binsin derim kendi zevki kendi aracı sonucta

ogün bey sizin eskiden f7r iniz var mıydı?karıştırıyormuyum bilmiyorum isim benzerliği mi?

Evet doğrudur bende ilk 90 yılında Flash vardı,sonrasında uzun süre F7R kullandım.Hatta kimse bilmezken forumlarda sürekli savunan anlatan rolündeydik.Şimdi o F7R de kız gibi,bir dostumda İzmirde:)

Son düzenleme:

400 liraya nasıl modlanıyor araç,bu bodykit 4500 lira,yan sanayide 1000-1500 altına mümkün değil.Sadece arka egzozt çıkışı 200 liraymış.Nerde kim yapıyor bu fiyatlara:)

400 liraya nasıl modlanıyor araç,bu bodykit 4500 lira,yan sanayide 1000-1500 altına mümkün değil.Sadece arka egzozt çıkışı 200 liraymış.Nerde kim yapıyor bu fiyatlara:)
O fiyatlara imkansız bencede...:)

İsim benzerliği yok doktor,Ogün Mısır bildiğin kişi,Türkiye'deki ilk Renault Forumcularından...:eyv

renaulttan başka araca binmiyorsunuz herhalde?

Geri