Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşalr ben megane 3 1.5 dci motor priviligne modelini aldım radyo frekanslı kart lı bişey sormak istiyoruum arabayı kartla dışardan çalıştırabiliyormuyuz ?
Hayir calismaz .. Eller serbest kart sistemi ise araca bindiginizde kart kapidan girdiginde arac dugmesi ve frene basinca calisir ... Aractan inip uzalastinizmi kapi kilitlenir yakina gelip kapi koluna dokundugunuzda kapi acilir bu ozellik opsiyon ozelligidir aracinizda varmi bilmem eller serbest kart. Sistemi
EDC ıcın bence erken bıraz beklenmelı derım oturması lazım aynı geçiş dönemi vwde oldu DSG de problemli diye adı kaldı oysaki çift debriyajların kralı suanda
Ben dizel edc fluence ı denedim ve açıkçası çok rahat ve çok seriydi vites geçişleri falan gayet güzeldi yanlız muratcanın dediği gibi dsg biraz sıkıntılı geçen yıl bir golf aldım sıfır dizel dsg ve her hafta servisteydim belki şansıma öyle geldi ama sıkıntı yaşayanda az değil bana renault da dedikleri zaten bu şanzıman dsg imiş biraz beklenmeli
bencede
Sağolun arkadaşlar.Hanım için ay sonunda 1 megane HB expresiyon 1.5 dci 110 bg edc konfor paket +navi sipariş verdik ancak dün bir arkadaş 100 bg fluence edc için hantal biraz düşünme dedi ancak 100 beygir EDC fluence reno resmi sitesinde görmedim ? Yrn bir deneme sürüşü istedim gerçi ama deneyimlerinizi paylaşırsanız şimdiden teşekkür ederim.
Bir de bu aracı fiyat-performans açısından değerlendirirmisiniz? Bu fiyat bu araca verilirmi verilmesse alternatif dizel otomatikler ne olabilir? Ayda ortalama 1000 km için dizel otomatik değermi?