Kadircim bence bu degerlendirmeyi bu tavirla yapman yakismamis sanaBeyaz ışık takmanın neyi modifiye Allah aşkına ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadircim bence bu degerlendirmeyi bu tavirla yapman yakismamis sanaBeyaz ışık takmanın neyi modifiye Allah aşkına ??
Plaka lambasını değiştirmek kolay olduğu için ve küçük bir işlem olduğu için öyle yazdım .Nereye yazsaydim forumda. En uygun yer burasi oldugunu dusunerek burda sordum, bilen cevaplar.
Kadircim bence bu degerlendirmeyi bu tavirla yapman yakismamis sana
Anlayisin ve aciklaman icin tesekkur ederim kardesim elbetteki kucuk bir hamle senin dusunduklerini bende dusunuyorum kolayca arkadasimiz kendi degistirebilir ama hem yeni arac cesaret edememis olabioir hemde el yatkin olmayabilir oyuzden yardimci olma lasim bildigimiz kadariyla.. ve tekrardan tesekur ederim kardesimPlaka lambasını değiştirmek kolay olduğu için ve küçük bir işlem olduğu için öyle yazdım .
Ayrıca , otomobilin sağlığı açısından kesinlikle tavsiye etmiyorum .
Arkadaşım Laguna 3 e , turuncu park ampulü taktı , orjinal xenon lar arızalandı .
Bence sarı sarı kullanın size bir zararı yoksa .
Tabi Laguna da olacak sorun sizde de olur mu bilmem ama ürün alırken dikkat etminizi tavsiye ederim .
Peki 12 3
Modifiye denince benim aklıma çok büyük çaplı işlemler geldiği için öyle yazdım abi
icime bi kurt dusurdun simdi Kadir.
degistirmesem mi acaba.. ?