- Konuyu Başlatan
maşaallah hemşomun arabasına![]()
tşkler murat abi konyadaki buluşmaya bununla gelebilseydim keşke sonradan çok pişman oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maşaallah hemşomun arabasına![]()
* Arabayı çalıştırırken silecek kolu ucundaki yol bilgisayarı tuşuna aynı anda basarsanız göstergeler kendini test etmeye başlayacak, km sıfırlama tuşuna bastığınızda ise bu işlem son bulacaktır. Eğer km sıfırlama tuşuna basmazsanız bu test işleminin devam edeceğini unutmayınız. Belki de hiçbir zaman göremeyeceğiniz 250km hızı da görmüş olacaksınız haberiniz olsun
bu aracın en fullden eksigi fabrikasyon xenon + far yıkama ve sunroofonun haricinde yok yok
biz 20 agustos 2009da aldık ebh yi legendlerde 2 ay sonra ekimde cıktı son kasa olarak keske bekleseydik 2 ay daha
neyse her işe bi hayır varmıs
Aynı sizin gibi düşünüyorumPrivilege harbi güzel ancak 2004 sunrooflu dynamic meganelarda güzel2006'da yazın Trabzondayken adamın biri ilk çıktğı ay full + full privilege almıştı bej renginde içi full deri
orjinal karartılmış far + sunroof ve cam rengi uyumu süperdi hala aklımda yaa ağzımın suyu aktı hehe bu kasayı pek sevmiyorum en güzeli 2004 sunrooflu dynamic yada 2006 karartılmış farlı sunrooflu privilege
anıl far yıkama pek önemli değil benim içinde xenonda bi şekilde hallolur ama sunroof olsaydı harika olacaktı bu araçlar