Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla yay işi ne oldu sorusuna şöyle bir cevap vereyim;okulun önüne park ettim 2-3 gün.Kız öğrenciler geldi,hocam dışarda duran yakışıklı makina sizinmiş öğrendik,biz bir öğrencinin sanmıştık dediler.İçi de deri döşemeymiş galiba,nasıl rahat mı dediler.Bende daha yakışıklı yapmayayım şimdilik baz haliyle kalsın dedim
Valla yay işi ne oldu sorusuna şöyle bir cevap vereyim;okulun önüne park ettim 2-3 gün.Kız öğrenciler geldi,hocam dışarda duran yakışıklı makina sizinmiş öğrendik,biz bir öğrencinin sanmıştık dediler.İçi de deri döşemeymiş galiba,nasıl rahat mı dediler.Bende daha yakışıklı yapmayayım şimdilik baz haliyle kalsın dedim
hayalimdeki araba + hayalimdeki lansman renk ogün hocam allah kaza bela vermesin insallah ilerde benimde bi megane 3 coupem olur sizin aracın renginde ilk işim sporkit, cam filmi,xenon far , yay ve blow off