Meggy beni üzdü bugün... :( kaza fotoları...

Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun umarım sizde birşey yoktur. Arabadada 8-10 tl'lik bir masraf gözükmüyor o kadar canınız sıkılmasın.

yok Allah'a çok şükür ne bende ne karşıda yaralanma yok... ben şahin takla attı dedim ama kaldırıma sorunsuz cıkıp kaldı. servis bu kadar yüksek fiyat vermeye devam ederse tabiki aracı ordan cıkarcam airbag ler bile açılmadı ki diyeyim asıl masrafı onun için istiyorlar

geçmiş olsun :/

Büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuş seni. Buna benzer bir kaza da ben yapmıştım eski Kartal'ımla. Vurduğum adamda birşey yoktu ama benim araba aynı seninkinin durumundaydı. Ama keşke plakalarını kapatarak resim koysaydın. Sadece naçizane bir öneri. Daha önce yaşadığımız olaylar bunlar, satılığa çıkarırsan millet başlar; bu araba şöyle kazalı, böyle darbeli demeye. Bir de senin paylaştığın resimleri bile koyarlar. Senin canın sıkılır. Tekrar geçmiş olsun:(

geçmiş olsun....
şahinciler görmesin resimleri... ters açılardan, zayıf nokta sağlam yere vuruş olmuş ki orantısız hasar oluşmuş...

Büyük geçmiş olsun, servis neye göre fiyat verdiyse artık o fiyata pertten araba toplanır..

Allah beterinden saklasın sana bişey olmamış ya şükür etmek lazım sıkma canını hepsi düzelir servisin dedigi 10 binde normalin biraz fazlası diyebilirim kaportacıya gitsen en fazla 5 bin e çıkarırsın kaportayı :(

bu arabayı sanayıde max. 2 bin liraya toplarsın, bu arada yenı kasa symbol önümüzde giderken yol ayrımında barıyerın birleşme noktasına kafadan daldı onda bile bu kadar hasar yoktu ilginç

gecmis olsun... 3 bine toplarsin gibi me geliyor.. servis cok bindirmis fiyati...

çok geçmiş olsun allah korumuş.ancak 8-10 bin tl lik bir hasarı yok aracınızın o kadar can sıkmayın

Geri