Meggy beni üzdü bugün... :( kaza fotoları...

çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

Geçmiş olsun cana gelmemiş en azından Allah beterini göstermesin.
Ayrıca dostum ufak resimlere tıklayıp imageshack sitesi açılınca plakaların okunuyor borlar.i bakıver, üzerlerini çizmişsin forumda ama orda okunuy

Geçmiş olsun allah korumuş. Ama araçların hasar oranları çok düşündürücü geldi bana

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Sıkmayın canınızı bir şekilde hallolur.Gözünüzde büyütmeyin.

Kuşta bişey yok hayret.. AntiRenoCular şimdi baslarlar ... Ben bakyorum boyle boyayla felan max 3.500 - 4000 TL Masrafın cıkar o da en kotu ıhtımal 10.000 de neymıs servıse o kadar para vermem ben olsam .. gecmıs olsun

Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun.
Sen servise bakma, bir yazı okumuştum Servis'in 2000TL çıkardığı Elektrik aksamı masrafını dışarda 20TL'ye elektrikçiye yaptıranlar var.
Yolu bulunur cana birşet olmasın.
Ayrıca, benim aracı aldığım Hanım Abla da arkadan bir Şahinin çarptığını ve ön tarafının komple dağıldığını söylemişti. Normalde tamponların içlerinde çelik barlar var, kaza yandan olduğu Şahin büyük ihtimalle onun üzerine çıktı...

1. Ön tampon
2. Sağ çamurluk
3. Alt tampon plastiği
4. Sağ far
5. Sağ far ampulleri
6. Ön tampon sağ braketi
7. Ön tampon sol braketi
8. Sağ davlumbaz kapağı
9. Sağ davlumbaz sekmanları
10. Ön tampon çekici plastik kapağı
11. Ön tampon iç demiri
12. Ön radyatör rüzgar fiberleri
13. Ön radyatör rüzgar kesici sekmanları
14. Motor kaputu
15. Motor kaputu iç döşemesi
16. Ön panel
17. Klima radyatörü ?
18. Su radyatörü ?
19. Radyatör fan davlumbazları pervaneleri ?
20. Ön panjur
21. Motor kaputu döşeme sekmanları

GÖRÜNEN BUNLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN PARÇALARI KENDİN ALSAN SADECE İŞÇİLİK YAPTIR GÜVENDİĞİN Bİ USTAYA BENCE

Son düzenleme:
10.000 tl Verilmez abi yaa :(

bu servıs olayı boyle :S benım clıo ya 12 bın lıra hasar cıkarmıstı :S cok gecmıs olsun allah daha beterınden korusun

geçmiş olsun, umarım masrafınız daha az çıkar,
sanırım sağlam frenle girdiniz tofaşın arkadan.
benzer kaza benim de başıma gelmişti, iki araç arasında kalmıştım meganeII ile. arkadan gelen 206 acı frenle geldi ve kaput tampon farlar gitti. inanılmaz bir şekilde bizde çizik dahi olmamıştı.

Geri