Meggy Coupe 8V triger kayış kapağı

ProdriveSTi

Murat Cantürk,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşın meggy 8V'i için triger kayışın etrafındaki kapağı arıyoruz,çıkma parçacılara,sıfır parça satan yerlere sorduk ellerinde mevcut değil...

Yardımlarınızı bekliyorum en acilinden :)

Yetkili servisten siparis edin 2 gunde elinizde. Sedan megane lardada var ayni kapakli motorlardan. 98 99 1.6 lar. Keza R19 dada var

Dacia sanderonun bir modelindede var. Motorlar hep aynı :eyv

Son düzenleme:
Yarın bi sorduruyum bakalım bu arada meggy coupe'nin parça durumu nedir Türkiye'de ?

2 hafta önce benim aracın sol camı düştü,cam makarası birbirine dolaşmış o parçanın sıfırı tr'de yok fransadan gelcek dediler,600 lira gibi rakam söylediler,neyse ki 70 liraya hallettik o sıkıntıdan kurtuldum.Doğrumudur TR'de yok mu bu parça ?

Vardır belki. Çok aranan bir parça değilse sipariş üzerine getirtiyorlar. Seninki en azından Fransada varmış. Ben bi krank kasnağı dağıttım Fransada dahi yok dediler. Yalan gerçek bilmiyorum artık :)

Vardır belki. Çok aranan bir parça değilse sipariş üzerine getirtiyorlar. Seninki en azından Fransada varmış. Ben bi krank kasnağı dağıttım Fransada dahi yok dediler. Yalan gerçek bilmiyorum artık :)

Hadi ya araç ne ki hocam senin :)

Geri