Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba. capturuma media-nav taktırmıştım bir de çalıştığım yerde ki bi abide dokker stepway mevcut. biz şimdi bu programı ortak alsak ikimiz beraber kullanabilir miyiz?
sistemi görmemekle birlikte olmayacaktır , yoksa burdan 1 tane alınır herkes kullanırdı. Hex editor ile muhtemelen her cihazın seri numarasına özel bir kod üretiliyor.
Hocam internetten alıp sisteme kurulumu yapılıyo sonra içinden bir dosya alınıp yazılımı satan arkadaşa gönderiliyo lisans için. Ama ben tavsiye etmem ben aldım nerdeyse hiç kullanmıyorum. Lisans devri yapılabiliyosa size satarım aslında daha ucuza
Hocam internetten alıp sisteme kurulumu yapılıyo sonra içinden bir dosya alınıp yazılımı satan arkadaşa gönderiliyo lisans için. Ama ben tavsiye etmem ben aldım nerdeyse hiç kullanmıyorum. Lisans devri yapılabiliyosa size satarım aslında daha ucuza