hayırlı olsun kardeş güzelmiş birde buna iyi bir hoparlör , sonra vur volume nin dibine 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsun kardeş güzelmiş birde buna iyi bir hoparlör , sonra vur volume nin dibine![]()
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdanEvet uygun araç üzerinde yarın çeker eklerim![]()
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdan![]()
çok iyimiş ozaman bi link atman mümkünmüdür modeli falan yarın gidip alıyım bende olmadı internetten sipariş veriyim direksiyondan kumanda olması çok iyi benim açımdan![]()
kardeşim teyibi bugun aldım 125 tl ye arkasında w\R çıkışıda var şimdi ise o aparat lazım ve nasıl montajının yapıldıgını bilen biriEvet w/r çıkışını soruyorsan var araya aparat atıp kumanda kolunu aktif edebilirsin..
c_cihan linki atmış..
vatan bilgisayardaki 125 tl fiyat sadece garanti bonus kartlar için onun harici axess e var vatanbilgisayar a gidersen zaten yardımcı olurlar..