S.A. Arkadaşlar...Benim aracım, scenic 2,prilivege 1.5 dci. 2013 Ocak ayından beri bu aracı kullanmaktayım. Eee yaş 41 olunca aile arabası almaya karar verdim ve 98 binde komple servis bakımlı bir araba bulduk ve aldık...Tabii bu zamana kadar bir çok araba sahibi olduktan sonra sanırım birisi beddua etti ve scenic sahibi olduk))). Arkadaşlar araba bazen stop ettiğim zaman tekrar çalıştırmak istediğimde ENJEKSİYON ARIZASI VAR, AKÜ SORUNU VAR,YAĞ BASINÇI SORUNU VAR, gibi uyarılar vererek çalışmayı reddediyor...aradan yaklaşık yarım saat, geçince araba bu sorunları unutup çalışıyor...Aradan 5-10 gün sonra bir gün içerisinde yine aynı hatayı vererek çalışmıyor. (ama ilk çalışmasında değil).araç yolda giderken bu uyarı ve hataları vermiyor...Ayrıca ilk çalışmalarda 2.hatta 3. marşda çalıştığı oluyor. Bir kaç özel servise gittim ama maalesef çare olmadı...sanıyorum ki bir yer ısınıyor ve ısındıktan sonra bu durum söz konusu oluyor. Başından böyle bir sorun gecen arkadaş var mı? yardımlarınız bekliyorum. Sorunun kaynağı hakkında yardımlarınız bekliyorum...Ankaradan iyi bir usta tavsiye eden var mı?