Merhaba

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gti93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gti93

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba ben tarık istanbul zeytinburnunda oturuyorum. 18 yaşındayım ilk arabam olarak gökhan abimizin zlz coupesini aldım inşallah.

Zamanla gökhan abinin yaptıklarını bozmadan zlz yi güzelleştirmek için bende ufak tefek eklemeler yapıcam şimdilik söyliyeceklerim bu kadar :)
 
Ailemize hoşgeldin Tarık,aracın hayırlı olsun,hızlı ve güzel bir araç aldın...eyv
 
Ailemize hosgeldın kardesım
Temız duzgun araç alman sevındırıcı
Hayırlı Olsun Ikı tarafa da
 
hoşgeldin kardeşim Gökhan yaptı yaptı al sen bin dedi hayırlı olsun...:eyv
 
Hayırlı olsun Araç Keyifli forumlar :)
 
Aramıza hoş geldin kardeşim :eyv
Zeytinburnundan Adıyaman lı bir kardeşimizden almıştım ZLZ yi. O zaman ki plakası 34 UG 8181 idi. Gerçi aldığım arkadaşlara pekte teşekkür edemicem bana dağınık 4 amortisör, yanık bir conta, tıkalı borular ve çalışmayan yığınla elektrik aksamıyla verdiler güya herşeyi çalışıyordu :) Umarım sorunsuz sıkıntısız binersin. İnan bana maliyeti şu an 25.000 tl yi buldu. Daha da incik boncuk şeyler var zaten söyledim sana. Acil olan rot başı ve aks körüğü. Onların haricinde hiçbişey yaptırmana gerek yok keyifle binebilirsin :)
 
Hoşgeldin tarık, iyi forumlar...
ZLZ hayırlı olsun araca alışana kadar sakin kullan...:eyv
 
Araca dediğiniz gibi 1-2 ay alışana kadar sakin kullanıcam. Gazlasamda sürekli gazlamam ayda 2-3 kere nadiren olur gökhan abi gibi temiz tutmam gerekiyor arabayı :)
 
Hayırlı olsun, kazasız belasız
 
ZLZ bendeyken ayda 1 belki gazlıyorduk bazen çok kaşınıyordum ama bişey bulamıyordum :D Az önce eve giderken bi tane vts salça oldu ama korktum arabaya bişey olur diye nasıl dayanabildim halen şaşıyorum :aytuğ
 
Geri
Üst