İsim: SercaN
Soyisim: Aktas
Yaşadığı Yer: İstanbul
Otomobilinizin Markası ve Modeli: Renault Clio3 HB N&D E5 90HP
Meslek: Pazarlama&Satıs Musterı Temsılcılıgı
Tavsiye eden: Kendı ıstegımle
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: Web vs ınternet sıtesı Facebook vs...
Extra Eklemek İstedikleriniz:
7 Yıldır bı fııl Honda aılesıne dahıldım cok memnundum ıstemeye ıstemeye sattım malum akaryakıt fıyatları gun gectıkce can sıkıyor lpg ye karsıyım ve ekonomık sıfır olmak sartıyla sırkett araclarındanda tanıdık oldugum dizel renoclio'u tercıh ettım aldıktan 1 hafta sonrada Guneslı Zıebartta arac ıcı koruma yaptırırken Fume Clio HB 34 UY 1052 plakalı uye aracınıza rastladm hosuma gıden bı tarzı vardı ve zıebartta gorevlı ozkan bey fan club fılan konusurken kendımınde bu aılenın ıcınde olmam gerektıgını dusundum...Selamlar olsun merhabalar..
Soyisim: Aktas
Yaşadığı Yer: İstanbul
Otomobilinizin Markası ve Modeli: Renault Clio3 HB N&D E5 90HP
Meslek: Pazarlama&Satıs Musterı Temsılcılıgı
Tavsiye eden: Kendı ıstegımle
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: Web vs ınternet sıtesı Facebook vs...
Extra Eklemek İstedikleriniz:
7 Yıldır bı fııl Honda aılesıne dahıldım cok memnundum ıstemeye ıstemeye sattım malum akaryakıt fıyatları gun gectıkce can sıkıyor lpg ye karsıyım ve ekonomık sıfır olmak sartıyla sırkett araclarındanda tanıdık oldugum dizel renoclio'u tercıh ettım aldıktan 1 hafta sonrada Guneslı Zıebartta arac ıcı koruma yaptırırken Fume Clio HB 34 UY 1052 plakalı uye aracınıza rastladm hosuma gıden bı tarzı vardı ve zıebartta gorevlı ozkan bey fan club fılan konusurken kendımınde bu aılenın ıcınde olmam gerektıgını dusundum...Selamlar olsun merhabalar..