Merhabalaar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cxxx

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Forumu uzun süredir takip ediyorum bir çok bilgi edindim araba hakkında burası sayesinde yeri geldi sorumu sordum P.M atarak herkeste yardımcı oldu sağolsun :)

Canberk Öztürk
Yaşım 18
Öğrenciyim
İstanbul/Beyoğlu

Clio 4 sahibiyim arkadaşlar 1.5 DCi 90 Bg İcon Bulut Gri + Kırmızı Lake Çıtalı aracım. Benim aracılığım ile arkadaşımda Clio 4 sahibi ondada 1.5 DCi 90 Bg İcon var.

Aracımda Bagaj sesi sorunu, Navigasyonun kitlenmesi gibi bazı sorunlar olsa da aracımı seviyorum :)

Bir kaç resim;

Beğendiklerim ;

Son hali :)

Hızlı bir giriş yaparak aracıma difüzör taktırıcam arkadaşlar sizce ne renk olmalı diye sorucam :) Arkadaki egzoz kafalıgını söküp sağ tarafada bir tane aynısından alarak difüzör altına gelecek şekilde ayarlıcam :)

Son düzenleme:
bulut gri+kırmızı kombinasyonu güzel olmuş benden 10 üzerinden 10 aldı :) kazasız belasız kullan kardeşim :eyv aracının maşallahı var :masallah :masallah bu arada araç tanıdık geliyor sanki

Sağolun teşekkür ederim. Başka bir forumda resmini paylaşmıştım ledlerin farlarla nasıl durduğunu soran birisi için ordan görmüş olabilirsiniz. Yada İstanbulda oturuyorsanız görmüş olabilirsiniz aracın girip çıkmadığı yer yok :D

Sağolun teşekkür ederim. Başka bir forumda resmini paylaşmıştım ledlerin farlarla nasıl durduğunu soran birisi için ordan görmüş olabilirsiniz. Yada İstanbulda oturuyorsanız görmüş olabilirsiniz aracın girip çıkmadığı yer yok :D

yok yok yolda gördüm :D özellikle kırmızı detaylardan hatırlıyorum yaklaşık 1 ya da 2 ay önce esenler de gördüm osen kitapçının orda :eyv tabiki başka araçta olabilir :D

Olabilir Esenler'e ben hiç girmedim şahsen ama babamın o tarafta mükellefi var o girmiş olabilir :D

Forumumuzda Olmayan Renkti Tam Olduk Şimdi... :eyv Hoşgeldiniz , Keyifli Vakit Geçirmeniz Dileğiyle :eyv :eyv

Hadi ya forumda olmayan renk miydi bu araç :D Bilsem 4 aydır kesin açardım konuyu :D

evet forumdaki ilk bulut gri rengi :D

olabilir kardeşim araç çok benziyo fakat olmayabilir sticker bazen işe yarıyor şimdi bir kez daha anladım :D

Arabanızın maşallahı var, Allah kazadan, beladan korusun, RFC ailesine hoş geldiniz. Keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Bir Sticker'da ben isterim valla nasıl temin ediyoruz :)

Sağol Aykut abi Amin Rabbim kaza bela vermesin :)

Geri