merhaba arkadaşlar. 3 gün önce 2011 model renault grand scenic aldım. kafama takılan bazı konular var. bana yardımcı olursanız sevinirim. aranıza yeni katıldım. aracım 2011 1.5 privellage 105 beygir dizel
1- aracın kapıları açıksa gösterge paneli yanıyor ve bir süre sonra akü şarj edilmeli diye uyarı veriyor. motoru çalıştırın diyor. bu normal mi. yoksa aküde problemmi var. bu panelin sürekli yanmasını nasıl önleriz.
2-sizin araçlarınızda yokuşta kalkış desteği var mı
3- hafızaya kayıtlı olan radyo kanalrını direksiyondan değiştirebiliyormuyuz.
4, acaba genel olarak yakıt durumlarınız nelerdir.
5-böyle bir aracı ilk defa kullanan biri olarak tecrübeli arkadaşlar bu aracın kullanımıyla ilgili püf noktalarını yakıtı düşürme adına ya da aracın ömrü ilei lgili görüşlerini paylaşabalirler mi acaba
6-ekranda arka iki emniyet kemeri takılı uyarısı var. arka boş olmasına rağmen ve kemer takılı değil. ama bu yazı neden çıkıyor acaba
1- aracın kapıları açıksa gösterge paneli yanıyor ve bir süre sonra akü şarj edilmeli diye uyarı veriyor. motoru çalıştırın diyor. bu normal mi. yoksa aküde problemmi var. bu panelin sürekli yanmasını nasıl önleriz.
2-sizin araçlarınızda yokuşta kalkış desteği var mı
3- hafızaya kayıtlı olan radyo kanalrını direksiyondan değiştirebiliyormuyuz.
4, acaba genel olarak yakıt durumlarınız nelerdir.
5-böyle bir aracı ilk defa kullanan biri olarak tecrübeli arkadaşlar bu aracın kullanımıyla ilgili püf noktalarını yakıtı düşürme adına ya da aracın ömrü ilei lgili görüşlerini paylaşabalirler mi acaba
6-ekranda arka iki emniyet kemeri takılı uyarısı var. arka boş olmasına rağmen ve kemer takılı değil. ama bu yazı neden çıkıyor acaba
Son düzenleme: