Merhabalar

canalemdag

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Adım Can Alemdağ. 21 yaşındayım. Trabzonluyum ve Trabzon'da yaşamaktayım. KTÜ elektronik 3. sınıf öğrencisiyim. Aktif olarak müzik ve tiyatroyla uğraşmaktayım. Bosch ve buderus kombi, inoksan, teka, dyson, daxom vs birkaç markanın daha Trabzon'da ki yetkili servisinin sahibiyim. Kendimi bildim bileli babamın yanında bu işle ilgileniyorum ve kendimi bu konuda baya geliştirdim. Aracım babamın eski külüstürü olan Renault toros stw. 89 model ve 90 yılından beri babamda. Şoförlüğü onda öğrendim iğne deliğinden geçerim o araçla:cool: İnanmayacağınız derecede yüksek bir kilometreye sahip:goz Şu aralar conta haşladığım için dükkanımın önünde yatmakta. Toros dan sonra megane coupe 2000 model ve üstü almayı düşünüyorum. Clio sport da olabilir belki gözüm çok yükseklerde değil anlayacağınız ama kim istemez ki bir ford mustang boss 302 hihi Her neyse tekrardan herkese selamlar..:bravo :dans:dans:bravo

Aramıza Hoşgeldiniz İyi Forumlar Dileriz... Kazasız Belasız Sürüşler. İşinizde Başarılar. :r :f :c

ailemize hoşgeldiniz keyifli aktif faydalı forumlar dilerim

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar :eyv

Ailemize hoşgeldiniz.:eyv

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Ailemize hoş geldin kardeşim, Keyifli forumlar :eyv

Hoş geldin Can kardeşim. Keyifli paylaşımlar.

Ailemize hoşgeldiniz. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim.

Ailemize hoş geldiniz,keyifli ve faydalı forumlar dilerim..

Geri