Mert Koç'un köyü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Orda bir köy var uzakta Mert,o köy sizin köyünüz...:eyv

579857_10151106463372622_1983055462_n.jpg

Geçen keşkek şenlikleri vardı başka bi yere davetli olduğumuz için gidemedim, mutlaka yenilmesi gereken bir keşkek yapıyorlar her sene gidin görün yiyin :)
Ilgaz belören köyü :)

Geçen keşkek şenlikleri vardı başka bi yere davetli olduğumuz için gidemedim, mutlaka yenilmesi gereken bir keşkek yapıyorlar her sene gidin görün yiyin :)
Ilgaz belören köyü :)

Ankaraya yakın sayılır 4 saat.. Furkan zamanı geldiginde forumda bi başlık acarsan seviniriz. Hem haberimiz olmus olur kardeşim. :)

Ankaraya yakın sayılır 4 saat.. Furkan zamanı geldiginde forumda bi başlık acarsan seviniriz. Hem haberimiz olmus olur kardeşim. :)
2 saat Evren abi ne yaptın 4 saat :)
Bir daha ki seneye unutmazsak inşallah, asıl Mert ev sahibi onun çağırması lazım :)

Mustafa abi ellerine,ayaklarına sağlık.Sayende köyümüzü gördük :D Çok ama çok teşekkür ederim :):)

2 saat Evren abi ne yaptın 4 saat :)
Bir daha ki seneye unutmazsak inşallah, asıl Mert ev sahibi onun çağırması lazım :)
Ne ev sahibi yaa uzaktan yakından ilgim yok :D Keşkek nedir bilmem :D

Şaka maka köyümde yani fiziki yapısı itibariyle çok güzelmiş :D Otobana sıfır köyüm varmış vay be :D

Sana gel dedik dedik dinletemedik bak ne oldu şimdi :D

Son düzenleme:
Ilgaz'ın en güzel köylerinden birisi bu köy,köyün içerisinde bütün yollar parke taşla kaplı,çok düzenliler,evler çok şık yapılmış...

Ilgaz'ın en güzel köylerinden birisi bu köy,köyün içerisinde bütün yollar parke taşla kaplı,çok düzenliler,evler çok şık yapılmış...

Abi birde bizim köye gel. Benim 11 dahi bazı yerlerde altını sürtüyor... :(

Geri