Milletçe Acayip Mutluymuşuzda Haberimiz Yokmuş Al Sana Anket !!!

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
buyuk_5763.webp

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 26 bin 772 kişiyle Türkiye'nin aile yapısını belirledi. Ankete göre ailelerin yüzde 77.1'i mutlu veya çok mutlu. Yarısı inançlı. Yüzde 18.1'i başlık parası verdi.

26 BİN KİŞİYE, 81 SORU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Türkiye'de aile yapısının profilini çıkarmak, yaşanan sorunları tespit edip çözüm üretmek için İzmir, Ankara ve İstanbul'da ''Türkiye Aile Yapısı Araştırması'' yaptı. Araştırmada 10 bin 578 evi 8 ay içerisinde tek tek dolaşarak 26 bin 772 kişiyle görüşen anketörler "Eşinizle mutlu musunuz?'', "Neden boşandınız" " Çocuklarınızla ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?", "İnançlı mısınız?", "Bara gidiyor musunuz", "İçki içiyor musunuz" gibi 81 soru sordu.

güçlülerin dalkavukları mutlu evet:D
orta direk şabanlar dibe vurmuş durumda:D
daha hala inanç, içki....tüm dinlerin ortak gayesi dürüstlük,namusluluk,mertliktir.
bunlar olmadıktan sonra içki içmesen ne olur, seccade eskitsen ne olur...

Bana sormadılar,bu anket doğru olamaz...

hepsi bahane..

AKP Hükumeti Güzel Anket Yapmış, Bu Sorular Hep '' Abilere '' Sorulmuş Herhalde :D

%93.8 Bara ve Gece Kulüplerine Gitmiyor Çünkü; Parası Yok.

%60 Mutsuz - %17.1 İntiharın Eşiğinde - %2.7 Mutlu.

Ben Düzenlemeyi Yaptım ...

AKP Hükumeti Güzel Anket Yapmış, Bu Sorular Hep '' Abilere '' Sorulmuş Herhalde :D

%93.8 Bara ve Gece Kulüplerine Gitmiyor Çünkü; Parası Yok.

%60 Mutsuz - %17.1 İntiharın Eşiğinde - %2.7 Mutlu.

Ben Düzenlemeyi Yaptım ...

güzel değerlendirme :D bende ekleme yapmak istiyorum

%2 si akşam yemeği yiyemiyor.
%15i maddi yönlerden evlenemiyor. bu yüzden imam nikahı yapıyor.
%70 i inançlıyım diyor dinin gereklerini yapmıyor
%50 si içki içiyor.
%80 ninin aile sorunları var
:D

Soruların hepsi cami çıkışı, dergah önü ve iq'su 70 ve altı üzeri insanlara sorulmuş gibi duruyor.

ankette gel bizim mahalle komple alkolik lan :S bu nasıl anket? :D hatta bazen adamlar yolda devriliyor, allah rızası için eve kadar yuvarlıyorum onları :D

Acaba kime sordular bu anketi yaparken???

Geri