9 Eki 2011 #11 efesec Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Tem 2011 Mesajlar 134 Tepkime puanı 0 Puanları 0 iyi eglenmişsiniz maşallah
9 Eki 2011 #12 Sedat Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 emeklerinize sağlık çılgın oda projesi galiba
9 Eki 2011 #13 selcuk1710 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Puanları 0 arkadaşlar ben sonradan eklendim gruba, fakat hayatımda ilk defa bu kadar boş işlerle uğraşan kalabalık insan topluluğunu ilk defa birarada gördüm
arkadaşlar ben sonradan eklendim gruba, fakat hayatımda ilk defa bu kadar boş işlerle uğraşan kalabalık insan topluluğunu ilk defa birarada gördüm
9 Eki 2011 #14 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 sansürlü fotograflarımızdan bir tanesi makina bile nereye sansür koyacagını biliyor bu arada en solda günün kahramanı sarı borumuzda güzel bir poz vermiş resmen evrene sevgilerini sunuyor şeklinde ahahaha
sansürlü fotograflarımızdan bir tanesi makina bile nereye sansür koyacagını biliyor bu arada en solda günün kahramanı sarı borumuzda güzel bir poz vermiş resmen evrene sevgilerini sunuyor şeklinde ahahaha
9 Eki 2011 #15 selcuk1710 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Puanları 0 oğlum hakikaten makina nereye sansür koyacağını iyi biliyor buarada evrenin sarı borusuda heba oldu gitti benim bile içim gitti
oğlum hakikaten makina nereye sansür koyacağını iyi biliyor buarada evrenin sarı borusuda heba oldu gitti benim bile içim gitti
9 Eki 2011 #16 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 burakdinler' Alıntı: sansürlü fotograflarımızdan bir tanesi makina bile nereye sansür koyacagını biliyor bu arada en solda günün kahramanı sarı borumuzda güzel bir poz vermiş resmen evrene sevgilerini sunuyor şeklinde ahahaha Genişletmek için tıkla ... Evren'in sarı borusu ve Selçuk'a makinenin sansürü...hehehehe
burakdinler' Alıntı: sansürlü fotograflarımızdan bir tanesi makina bile nereye sansür koyacagını biliyor bu arada en solda günün kahramanı sarı borumuzda güzel bir poz vermiş resmen evrene sevgilerini sunuyor şeklinde ahahaha Genişletmek için tıkla ... Evren'in sarı borusu ve Selçuk'a makinenin sansürü...hehehehe
9 Eki 2011 #17 burakdinler Burak DİNLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ocak 2011 Mesajlar 6,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 ooffff çok güldüm agzım ağrıdı yaaa
9 Eki 2011 #18 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 boruya üzülmeyin ben onu kullanacak yer bulurum hehe
9 Eki 2011 #19 selcuk1710 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Puanları 0 evrenin son fotosuna iyi bakın borunun acısıyla benim yanımda surat ifadesi çok iyi
9 Eki 2011 #20 selcuk1710 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Puanları 0 buarada mustafa kardeşim tj burak abininki benimki ty coupe tampon fotosu çekilmemiş. önümde evren abinin idesi vardı tampon çıkmadı
buarada mustafa kardeşim tj burak abininki benimki ty coupe tampon fotosu çekilmemiş. önümde evren abinin idesi vardı tampon çıkmadı