Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence çok kullanmadan bir motor ustası görse ya çekici ile görürmende fayda var sankım de hararet yapacak bir durum oldu mu veya kaputu açtığında aracın susuz kalması falan
Şıkırtı sesi siboblardan gelebilir demişlerdi banada. 2.0 8 valf benimde aracım çekiş baya zayıftı. Motor ömrünü doldurmuş dediler. 251 000 de rektefe attık. 4. vitesle sabit hızla çıktığım rampayı artık 5. vitesle hafif hızlanarak çıkıyorum. Şıkırtı sesi kesildi ama sanki hala motor çok sesli çalışıyor.
Usta araba 200 binde senin rektefiye ne kadara mal oldu ve ne zaman yaptırdın ve su kaynatma veya su azalma durumu olmadı ama 2 haftada bir takip ettiğimde su azaltıyor ama çok az belli olmayacak kadar azaltıyor.bide Ankara'da misin mawcor
Usta araba 200 binde senin rektefiye ne kadara mal oldu ve ne zaman yaptırdın ve su kaynatma veya su azalma durumu olmadı ama 2 haftada bir takip ettiğimde su azaltıyor ama çok az belli olmayacak kadar azaltıyor.bide Ankara'da misin mawcor
yok kardeşim İskenderundayım ama erzincanda yaptırdım rektefeyi. Tanıdık usta olduğundan 2500-3000 arası tuttu. Rektefeden sonra 30 bin yaptım şuan çok şükür sıkıntım yok. Eğer arabaya binecem diyorsan rektefe ihtiyacı varsa yaptır derim ben. Değiştirdiğim parçaların listesi vardı bulursam sana atarım özelden.