Motor çalışmaz iken Cam Açma Kapatma

ontheblue

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi günler arkadaşlar aranıza 2015 kadjar icon otomatik ile katıldım.
aracımdan çok memnunum fakat camları motoru çalıştırmamış açıp kapatamıyorum. bazen arabayı stop ettiğimde camlardan birinin acık olduğunu fark ediyorum aracı çalıştırmamış camları kapatamıyorum veya arac stop vaziyette içerden hiçbir şekilde motor çalışmamış camlar ne açılıyor ne kapatılıyor bu bir sorunmu yoksa böylemi kitapçığına baktım bu konu ile ilgili bir şey yazmıyor bilgisi olan var ise yardımcı olursa memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

Hayırlı olsun bende çalıştırıp kapatıyorum.-)

Aracınız hayırlı olsun. Maalesef renoların çoğunda böyle. Anahtarlıysa yarım tur döndürmeden kartlıysa motor çalışmadan camlar açılıp kapanmıyor.

anahtardan kapıyı kilitleme tuşuna seri şekilde 2 kere basınca kapanmıyormu camlarhımm 2012 fluence de bu sekilde kapatabiliyorum

Karti yuvasina taktiginizda araci calistirmadan kapatip acabilirsiniz.

kartı takarak veya frene basmadan start tuşuna basarak kontak açılmış olur ve camlar çalışır. araçtan inerken stop ettiğimizde kapıları açana kadar da camlar çalışır. bizim clio 4 lerde böyle

İyi günler arkadaşlar aranıza 2015 kadjar icon otomatik ile katıldım.
aracımdan çok memnunum fakat camları motoru çalıştırmamış açıp kapatamıyorum. bazen arabayı stop ettiğimde camlardan birinin acık olduğunu fark ediyorum aracı çalıştırmamış camları kapatamıyorum veya arac stop vaziyette içerden hiçbir şekilde motor çalışmamış camlar ne açılıyor ne kapatılıyor bu bir sorunmu yoksa böylemi kitapçığına baktım bu konu ile ilgili bir şey yazmıyor bilgisi olan var ise yardımcı olursa memnun olurum. şimdiden teşekkürler.

Ailemize Hoş Geldiniz. Kendinizi üye tanıtım formuna göre Burdan tanıtabilirseniz seviniriz.

kartı cıkarıp takıcaksınız her seferde baska turlu olmuyor

Kadjarlarda kart yuvasi yok maalesef :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

kontak açmak mecbur sanırım,kullandığım logan da da durum aynı.Bazen çok üşendirici oluyor bu.
Otomatik kapanan camların yaygınlaştığı rabet gördüğü bir zamanda neden bu sistem yok.Aklıma ara sıra haberlerde gördüğümüz 2 dk.markete gidip geleceğim diye çocuğunu ve ya hayvanlarını araçta bırakıp gelmek bilmeyen ebeveynler geldi.Acaba bu durumu engellemek adına yapılan bir şey olabilir mi dersiniz.

Geri