Merhaba arkadaşlar 98 model broadway rni sahibiyim aracımı satacağım için motorunun yağlı tozlu ve kirli gözükmesi üzerine motoru yıkamaya karar vermiştim sigorta kutusu beyin ve ateşleme elemanlarını poşet ile kapatmıştım güzelce motor temizleyiciyi sıkıp sonrasında basınçlı su ile yıkadım ardından hava bujileri ateşleme kablolarını vb motorun heryerini güzelce kuruttum. gel gelelim sorunuma aracım o işlemlerden sonra marşa bastığımda çalışmıyordu lpg beyni gazı açmıyordu onu hallettim şase aldığı yerden kablosu çıkmış şimdi ki sorunum ise aracım çalışırken sürekli akü lambası yanıyordu 1 gün bindim herhangi bir sıkıntı çıkarmadı aküm zayıf gibiydi aküyü iyi şarj etti araç sol farı patlattı bugün akşam üzeri(bunlar olurken akü lambam hala yanıyor) daha sonra bi arkadaşımın evine gittim herhangi bir sıkıntı yoktu 5 veya 6 saat sonra eve gitmek için aracıma bindim marşa bastım gayet rahat çalıştı ama akü lambam hala yanıyordu 100 metre gitmeden içeri acayip bir yanıkla karışık asit kokusu geldi aha dedim araba yanacak durdum hemen kaputu açtım akümden tıssss diye bir ses geliyordu + ve - yi söküp hemen aküyü araçtan çıkardım ve kaldırıma koydum tıslama sesi 5 dk devam edip kesildi aküyü inceledim fakat çatlayan patlayan kaçak veren bir yeri yoktu aracı orda bıraktım ve hüzünlü bir şekilde eve geldim şu an yürüyerek çok moralim bozuk konjektör mü akü mü şarj dinamosumu yoksa bir yerlerde kısa devremi var öğrenciyim ıspartada çok para harcayamam neden olur bu sorun