Motora yük bindiğinde gelen sürtme sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganeci1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganeci1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
SelamınAleyküm hayırlı günler arkadaşlar ben askerdeyken babam arabanın baskı balatasını degiştirtmiş o zamandan beri araba sola dönüşlerde vitesteyken sürtme sesi gibi bi ses yapıyor. Gaza fazla abandıgımdada aynı sesi yapıyor tamirciye götürdüm motor korumalığı muhafazasına degiyordur deyip baktı ondan kaynaklanmadıgını gördük bi kaç yere daha götürdüm işin içinden çıkamadık.Üstünden zaman geçtigi için baskı balatayı degiştiren ustada pek ilgilenmedi başına gelen veya fikir verecek arkadaşlar olursa sevinirim teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Guncelll

Akslardan yapabilir, sadece tek tarafa dönüşler de yapıyor olması bunu gösteriyor...

Araç boştayken bisey yapmiyor vitese atip ozellikle sola donuslerde ve ani gazlamalarda yapıyor sürtme gibi bi ses

@*usta kardeşimizin dediği gibi AKS lardan yapabilir. Aks körükleri patlak mı bir kontrol edin.

Kasısler de yapıyor mu aynı sesi

Sorun çözüldü iyi bi renault ustası buldum sağ ön motor takozu özelliğini yitirmiş onu degiştirdik araba aşırı rahatladı. daha bi zevk almaya başladım arabadan ilgi alakanız için sagolun

Geri