Motosiklet kornasindan kurtuldum

OZİ35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar clio4 ün kornalarindan herkez şikayetcidir sanirim gecen hafta hella korna seti alip taktirdim gayet güzel oldu ve orjinal kornayi görünce olamaz böle rezillik diyesim geldi acikcasi bildiginiz motor kornasindan farksiz cay bardaginin agzi büyüklüğünde ve 1 tane tek korna hella yi çat çati takinca baya güzel oldu tavsiye ederim.

Hayırlı olsun bir video çekip sesi duysaydık iyi olurdu :)
Selam arkadaşlar clio4 ün kornalarindan herkez şikayetcidir sanirim gecen hafta hella korna seti alip taktirdim gayet güzel oldu ve orjinal kornayi görünce olamaz böle rezillik diyesim geldi acikcasi bildiginiz motor kornasindan farksiz cay bardaginin agzi büyüklüğünde ve 1 tane tek korna hella yi çat çati takinca baya güzel oldu tavsiye ederim.

Tabiki neden olmasin yanliz garip gelecektir resimleri bile paylaşmayi burdan başaramadim video cekip paylaşmaya calişacagim.

Hayırlı olsun.:eyv

hemen sorayım :D maliyeti nedir :)

bende değiştirmiştim motorsiklet kornasını :D

Süper, iyi yapmışsın, vakit bulunca ben de değiştireceğim. Maliyet ne kadar? Bir de sök tak işlemi uzun mu?

Hayırlı olsun. Sesini de duymak isteriz.

Arkadaşlar hella korna 75 tl idi 20 tlde roleyi aldim tampon komple söküldü 1 saatlik işi var 30 tl tampon sökme takma

Güle güle kullan kardeşim...

Geri