MRL coupe ;)

Aynen canlarım yay lazım ama nerden bulucam bilmiyorum pek ilgim yoktu yeni ilgilenir oldum birde jantları değişip pembe kaplatıp bınmek ıstıyorum

Yay işi kolay istanbulda bir sürü firma var ama tercihin eibach 5lik olmalı.Bu arada folyo ile araç mı kaplatıcaksın.Bunu kaliteli bi yerde yaptır 3m in malzemesi ile kaplat arabanın boya sağlığı açısından biraz tuzlu olur ama iyi iş çıkar ortaya

Son düzenleme:
Yay işi kolay istanbulda bir sürü firma var ama tercihin eibach 5lik olmalı.Bu arada jantlar folyo ile kaplanması çok zordur kaplansa bile jantların pempe olursa alakasız bişey olur
acıbademde arkadaşın megane 3 coupesi var bu renkte jantları karbon kaptlattı

yok cnm jantları değil arabayı

çok güzel bi aracınız var güle güle kullanın :)

acıbademde arkadaşın megane 3 coupesi var bu renkte jantları karbon kaptlattı

Ben yanlış anlamışım yazımı düzelttim ama sen ne ara copylediysen kalmış:D haha neyse jant kaplama pek sağlıklı olmuyo diye biliyorum çünkü girinti çıkıntı fazla atma yapıyor

Aynen canlarım yay lazım ama nerden bulucam bilmiyorum pek ilgim yoktu yeni ilgilenir oldum birde jantları değişip pembe kaplatıp bınmek ıstıyorum

İstanbul'dan işi bilen birinin desteği lazım sana bence:) Buluşamalara gel et en azından ne nerden nasıl olur fikir sahibi olursun;)

Gelebılırım erencım bellı olmaz :D ortamı cok sevdım burası cok guzel

Çok Güzel ,Keyifli günlerde kullan.

Geri