MRL coupe ;)

Güzel araç son 1 aydır araştırmadayım bende kısmet olursa alıcağım.
Kazasız belasız kullan güzel renk,bence rengi ile oynama :) derim, tabi zevk renk senin.Yay jant tamamdır.

Hayırlı olsun güle güle kullanın...

aboooowww coupeye bak allah kaza bela vermesin süper valla :)

coupeler arasında en göze çarpıcı tasarımlardan biri..Kazasız belasız renk seçiminiz çok güzel

Saolun teşekkur ederım gmk garage ile anlaştım ankarada işallah 2 haftaya ankaraya gelip aracın tavan mat beyaz göve toz pembesı seklınde kaplanacak . jantlarıda mat beyaz boyatıcam

Saolun teşekkur ederım gmk garage ile anlaştım ankarada işallah 2 haftaya ankaraya gelip aracın tavan mat beyaz göve toz pembesı seklınde kaplanacak . jantlarıda mat beyaz boyatıcam

coupeler icin sporkit yada bodykit varsa yaptırabilirsiniz daha bi gösterisli olur aracınız renk secimi bayan icin ideal ama ben eger coupe alsaydım beyaz alırdım keske sizde beyaz alsaydınız tavanı siyah kaplatırdınız fena olurdu farlar bi xenondur zaten camlarda film bide sporkit yada body kit yemede yanında yat :)

Cnm zaten orjınal bodykiti var aracımın ustunde aynı sekılde camlarda fılm yenı yapıldı cnm

Şimdiden hayırlı olsun...

Cnm zaten orjınal bodykiti var aracımın ustunde aynı sekılde camlarda fılm yenı yapıldı cnm

hb meganeların sporkitleri daha bi güzeldi renoyu simdi esefle kınıyorum coupeye cok kotu sporkit yapmıslar hb ten daha iyi olmalıydı. siz en iyisi sporkiti sokturup bodykit taktırın :) coupelerin bodykitleri cok fena gecen gun gormustum yolda alev kiti bile vardı ortadan atıyodu alevi valla ata ata gidiyodu :D sizede tavsiye ederim bide bayan oldugunuzu gorunce millet helal olsun çeker size :)

Ay ne öle apaçi gibi alev atma sevmem ben öle seyleri havalı olcak pahalı gözükcek araba dedıgın öle olur

Geri