Muayene Zamanı Geldi

SerhanÇELİK

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Yarın Sabah DK Symbolü Muayene Ettiricem Çok Şükür Eksiğimiz Yok Yangın Tüpü Haricinde :) Yarın Birde Ruhsatımızda Yenilenicekmiş Ruhsatta Muayene Kısmî Dolduğu İçin İnşallah Tek Sdferde Geçediz Birde F1 Kornası Var İnşallah Sorun Çıkartmazlar Korna Yüzünden

Haydi hayırlısı.. Abim f1 kornası yüzünden muayeneden geçememişti bilginiz olsun..

Haydi hayırlısı.. Abim f1 kornası yüzünden muayeneden geçememişti bilginiz olsun..

Sağolun F1den Kalırsak Yandık

Kolaylıklar dilerim. Bence kornanı değiştir ve öyle git.:eyv

Sağolun Bugün F1 Kornamı Değiştirdim

araçla girer girmez kornaya basıyorlar bilginize geçen hafta muayenedeydim gitmeden önce fren testine bir sokun aracınızı kalanların % 80 i frenlerden kalıyor.

araçla girer girmez kornaya basıyorlar bilginize geçen hafta muayenedeydim gitmeden önce fren testine bir sokun aracınızı kalanların % 80 i frenlerden kalıyor.

Fren Testleri Yapıldı Ön Takım Arka Amartisörler Bakıldı Far Ayarı Bakıldı Korna Değişti Bir Tek Muayneden Geçmek Kaldı

Fren Testleri Yapıldı Ön Takım Arka Amartisörler Bakıldı Far Ayarı Bakıldı Korna Değişti Bir Tek Muayneden Geçmek Kaldı

Geri