Muayeneye Girerken Sarı Sisleri Söksemmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Muayene geldi hatta fena halde geçti bile:)iş güç birde eksikleri tamamlayalımda öyle tam gidelim derken (aslında hepsi hikaye tembellik başa bela) flash'ı hazır hale getirdik ufaktan.Bir kafama takılan mevzuu benim sanıyorum hiç bir standarta uymayan çok sevdiğim sarı sisleri sökeyimmi muayeneye sokmadan yoksa dikkate almazlarmı boşuna uğraşmayayım dostlar ?

bYRr3m.jpg

Sarı sislere bir şey diyeceklerini sanmıyorum Başkan...

Sarı sislere bir şey diyeceklerini sanmıyorum Başkan...

Valla banada öyle geliyorda yanar halde karşıda olmak istememeninde bir nedeni var elbette :)) Araştırayım google amcada sanıyorum hafif kusur ......

Abi bence bisey demezler amerikan park geciyo o niye kalsin abi

Reis ben zenon sislerle girmiştim sadece sis anahtarını söktüm, sisler yanmıyor diye hafif kusur yazmışlar.:eyv

Reis ben zenon sislerle girmiştim sadece sis anahtarını söktüm, sisler yanmıyor diye hafif kusur yazmışlar.:eyv

Sisler yanmıyor diye hafif kusursa ben anahtarı sökmeden gireyim aaa sisler yanıyo diye tüvtürk madalyasımı alırım şimdi hehehehehehe

Sarı Sislerimde xenon var. Muayeneye girdim. Orada 1 tanesi yanmadı. Hafif kusur geçtim :)

Sarı Sislerimde xenon var. Muayeneye girdim. Orada 1 tanesi yanmadı. Hafif kusur geçtim :)

Senin makinaya hafifte olsa kusur yazanın adres bilgilerini ver gidip topuklarına sıkayım heman kendini bilmez adam :cool:

Başkanım Açıklaması Yönetmeliğe Uygun Değil = Hafif Kusur

Senin makinaya hafifte olsa kusur yazanın adres bilgilerini ver gidip topuklarına sıkayım heman kendini bilmez adam :cool:

Abi sorma. Girişte yanan far. Yükseklik kontrolünde yanmadı. Vermediler pulu :)
Adam kendiside dedi, içeri girerken yanıyordu bende gördüm diye :D Neyse hallettik :)

Geri