Mudanya'dan Gemlik'e, İznik'ten İnegöl'e köfteden, iskendere off-road'a bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kızın da bittiği an Daciayı gördüğü an :eyv :eyv
ama varya dacia daki renk resul abinin arabanın rengi on numara bugun bitane gördüm aynı renk port bagaj falan yaptırmış celık jant koymuş müthişti abi ya

ama varya dacia daki renk resul abinin arabanın rengi on numara bugun bitane gördüm aynı renk port bagaj falan yaptırmış celık jant koymuş müthişti abi ya

Bence de bu araca en güzel kahve yakışıyor. Zaten el broşürlerinin neredeyse tamamında bu renk kullanılıyor. :eyv

Son düzenleme:
attachment.php

attachment.php

Kerem Abi;
Kızın Oooooovvv Dacia deyişi var ya olay bitiyor

Tamamda canım kardeşim şunlardan biri diyeydi Dacia günahamı girerdi bak ve karar ver haksızmıyım şimdi:aytuğ

Araba-G%C3%BCzelleri-7-300x225.jpg

48261.jpg

news_03062009132523.jpg

cenevre_guzelleri_2009_woman.jpg

2007-frankfurt-oto-fuari-guzelleri-part-2-26332.webp

bunlar bişi demesin abi zaten o reklamı gören indirimli elektronık ürün kuyruğunda can verenler gibi sabahın beşinde plazanın kapıda kuyruk olur

bunlar bişi demesin abi zaten o reklamı gören indirimli elektronık ürün kuyruğunda can verenler gibi sabahın beşinde plazanın kapıda kuyruk olur

​Sen çok yaşayasın emi canım kardeşim şu halimle güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün iyiydi valla:aytuğreklam camiasınamı girsem naapsamhımm

​Sen çok yaşayasın emi canım kardeşim şu halimle güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün iyiydi valla:aytuğreklam camiasınamı girsem naapsamhımm
Allah hep güldürsün abi reklam olayına gir abi uçak al sat yaparız

Aynen katılıyorum Kerem Abi :eyv

Dimi ama canım kardeşim göz var izan var yaw bunlar bırak Dacia'yı yarım ''d'' desinler ben aynen bayideyim yaw yok Dacia'da işi bilmiyor kanaatindeyimhihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri