Muğla'nın İleri Gelen Arabalarından ..

ottomanturku

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar muğlanın en gözde arabalarından biri yani 48 U 3016 Mugen "RR"ın tanıtımını yapacagım şimdilik 1-2 kaç fotoğraf var elimizde yakın zamanda çekimlere başlayacagız yogun inceleme yapacagız araç sahibi " CELAL ÖNEL " e teşekkürler..
tr83n.jpg
tr82s.jpg
tr85t.jpg

buda aracın eski sahibinin yaptırmış olduğu video ..
<strong>

EN KISA ZAMANDA DAHA AYRINTILI İNCELEME İLE BULUŞMAK ÜZERE KOLAY GELSİN " RFC AİLESİ" ..

Civic 34 Plakali Olarak Satilikti O Zaman Arayip Konuştum Ama Anlaşamamiştik Ara Sahibi İle , Gerçekten Çok Şik Araba ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv

Civic 34 Plakali Olarak Satilikti O Zaman Arayip Konuştum Ama Anlaşamamiştik Ara Sahibi İle , Gerçekten Çok Şik Araba ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv

evet doğrudur :) çok şık harika bi araç yoldan geçtiği zaman tüm gözler onun üzerinde :))

Maşallah güzel araç...

bana klasik geldi yazılar hariç, malum Ankara bi sürü var Allah kaza bela vermesin ne diyelim

bana klasik geldi yazılar hariç, malum Ankara bi sürü var Allah kaza bela vermesin ne diyelim

klasik falan ama modifiyede Türkiye 2.si seçilmiş bu araç bence gayet güzel türkiyedeki diğer mugenler sade şekilde genel olarak :)

Maşallah..ikiside hayalim...

​MaşAllahı var.:eyv

Geri