Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen hocam bende çok aradım geçen hafta İstanbul Eminönü ne gittim binlerce model aracın içinde megan 2 bulamadım.İşin güzel yanı bunu yapan arkadaş far ışıklandırmasını kendi yapmış gerçekten güzel emek harcamış.OFFFF bunlar ne güzel yaa.. Bende çok aradım ne Türkiye de ne de yurtdışında yok.
Aynen hocam bende çok aradım geçen hafta İstanbul Eminönü ne gittim binlerce model aracın içinde megan 2 bulamadım.İşin güzel yanı bunu yapan arkadaş far ışıklandırmasını kendi yapmış gerçekten güzel emek harcamış.
Hocam detayını anlatmamış lakin ışıklandırma sonradan yapılma. Ulaştım ücreti vermek şartı ile 1 adet istedim lakin satmadığını söyledi.Ürünleri yurt dışından getirtmiş lakin şuan aldığı firmada bu modellerin satışı yokmuş.YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRANHadi alçıdan falan yapılabilir belkide nasıl yapmış arkadaş sanki oyuncak fabrikasından çıkmış gibi ışıklandırmaları süper olmuş. Bi ses sistemi eksikulaşsak satarmıki acaba
Hocam detayını anlatmamış lakin ışıklandırma sonradan yapılma. Ulaştım ücreti vermek şartı ile 1 adet istedim lakin satmadığını söyledi.Ürünleri yurt dışından getirtmiş lakin şuan aldığı firmada bu modellerin satışı yokmuş.YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRAN![]()
SÜPER Helal olsun alalım yalnız ben hiç ebay kullanmadım eğer alacaksanız bir tane de bana geçin sipariş hemen hesabınıza ücretini göndereyim