Navigasyon daki bayanın - devam etmek isstiyorrrmusuzzz ? diyip yandaki kamyon şöförünün duyduğu sesimi duymaması çok enteresan valla

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olacak bu navigasyon işi 2018 güncellemesi gelmeyecek mi neden aldık biz bu ekranı işe yaramayacaksa. Valla daha Renault'un yanından geçmem. Bir araba aldım hevesim kursağımda kaldı. Yok mu gelişme??
Yapıyor.bu arada sizde navigasyonda ikileme yapıyormu seste..? bende mesela sola dönün dediğinde 2 kere dönün diyor aynı cümlede....sola dönün dönün diye sizdede oluyormu bu muhabbet..?
veya ''200 metre sonra sonra sola dönün'' şeklinde söylüyor...ikileme yapıyor yani...
nasıl düzeltçez bunu..sinir bozucu![]()
Bundan sonra 2017.12 versiyonu gelir muhtemelen.Ama bir haber yok henüz.
Yok soğumayın arabadan.Benim bulduğum arayüz çözümünü talisman, megane 4 lerdeki tüm 7 ve 8.7 inch ekranlara uygulayabiliriz.İstediğiniz navigasyon programını kullanabilirsiniz o zaman.
Merhaba.Evet aynen dediğiniz gibi.Eğer üyeliğinizin süresi doldu ise harita güncellemesi yapmıyor.Benim üyeliğim bir yıldı şimdi ben navigasyon güncellemesinden yararlanamıyor muyum. Dün indirdim dosyaları hepsini güncelledi navigasyon güncellemedi ondan mı yani???