- Konuyu Başlatan
Dosyaları indirmedim daha haber veririm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar herkese merhaba.
2017.12 harita versiyonu yayınlandı.R-Link Store'dan indirebilirsiniz.Güncelleme, üyeliğiniz devam ediyorsa 2.2.19.xxx,3.3.x.x ve 7.0.24.12x R-Link 2 versiyonları için geçerli.
Haritanın nasıl güncelleneceğini bir video ile anlattım;
Bende güncelleme yapıldı ama 2017-06 yazıyor
2017-12 yazmıyor neden olabilir
Merhaba.*Güncelleme üyeliğimizin devam edip etmediğini nasıl anlıyoruz ?
*Benim R-Link yazılımı 2.2.17.803 ve R-Link store'de baktığımda bana hala 2015.06 versiyonu haritayı gösteriyor. Sizin dediğiniz 2017.12 versiyonu harita güncellemesi gelmiyor.
nasıl bir yol izlemem gerek ?
Merhaba.
Ben aracı aldıktan sonra 1 yıl dolmadan serviste rlink 2 versiyon yazılımı güncelleme ile alakalı bir sıkıntı yaşadım.Burada konu açıp paylaştım.Daha sonra r link 2 guncellemesi ile burlikte yükledikleri eski harita versiyonunu güncellerken bur hata olustu.Yeterli disk alanı yok vb hata mesajları yüzünden harita versiyonu arafta kaldı.Ben de Mais e mail ve tlf ile o zaman başvurdum ve 1 senelik harita güncellem aboneliğimde 1 kez bile güncelleme yapamadım ve servisinize bunun için defeaten başvurdum dedim.Ve de harita güncelleme aboneligimin dondurulmasını istedim.Bu yüzden midir ya da rlinkstore.tr yerine rlinkstore.gb ye üyelik açmamdan mıdır, bilmiyorum bir gün bana sms ve e posta ile 1 yıllık harita güncelleme üyeliginiz aktive edilmiştir mesajı geldi.Sonra araç ekranında da benzer bilgilendirme mesajını gördüm ve rlink2tool ile indirip güncelledim.2017.06 da Osmangazi köprüsü vardı.
Geri dönüş için teşekkürler.
Geri dönüş için teşekkürler.
Bu arada harita güncellemesi aboneliği bana 2.2.19.300 güncellemesi yaptıktan sonra geldi.
Evet oldu