NaviSoft Menavrus Yazılım ve Geri görüş Kamerası

desiredesire

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,
Navi-Soft'un sitesinde araca geri görüş kamera montajı + Menavrus yazılım güncelleme 300 TL olarak belirtilmiş. Bu siteden ürün alan ya da taktıran var mı? Menavrus yazılımı senelik mi lisanslı yoksa tek 1 sefer mi bu ücret ödeniyor. Bilgi verirseniz sevinirim.

http://217.195.193.66/~vebta/bayi/?route=product/product&path=62&product_id=51

Menavrus için 100 USD istiyorlardı, hem kamera hem menavrus bu fiyata ise gayet makul...

bir seferlik alıtorsunuz iki senedir kullanıyorum gayet memnunum yalnız kamerayı kendim alıp taktırmıştım ben

media skin =bedava

geri görüş kamerası takmak = bedava

niye para vereyim ki?

mediya skin bedava gerigörüş plaka lambasına takılan tip bağlantıve montaj bana ait toplam maliyet kago dahil 23 dolar :beer

arkadaşlar mediaskin bende kullanıyorum ama geri görüş kamera desteği yok diye biliyorum o yüzden medianav araştırıyorum. yeni bir versiyon mu çıktı medi@skin için?

arkadaşlar mediaskin bende kullanıyorum ama geri görüş kamera desteği yok diye biliyorum o yüzden medianav araştırıyorum. yeni bir versiyon mu çıktı medi@skin için?
yeni versiyona gerek yok. zaten destekliyor eski bir konusu var biraz araştırırısan detaylı anlatımlı konuyu bulabilirsin

Geri