Ne zaman alırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zorlu23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim

Aracınız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Keyifli forumlar. Araç resimlerinide en kısa zaman da bekleriz inşallah

Aracını teslim alabildin mi ?

Aracınız hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. Keyifli forumlar. Araç resimlerinide en kısa zaman da bekleriz inşallah

Teşekkür ederim.En yakın zamanda resimleri paylaşacağım.

Bugün babam gidip aldı.Bu seferde yedek anahtar yok :)

"en güzel aşk zor olandır" demiş üstadlar:) hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

anahtar işi kolay yarın araçla gidin, denemeyle yedek anahtarı bulurlar, bulamazlarsa ücretsiz yenisini sipariş ederler

"en güzel aşk zor olandır" demiş üstadlar:) hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

anahtar işi kolay yarın araçla gidin, denemeyle yedek anahtarı bulurlar, bulamazlarsa ücretsiz yenisini sipariş ederler

Ya biliyorumda evdekiler panik yaptı.Araç start - stop sistemiyle çalıştığında çalınır diye babam kendi arabasını benim arabanın yanına öyle bi park etmiş ki hırsız benim arabayı çalmaya kalksa hayatında bezip kaçar. :D

Ya biliyorumda evdekiler panik yaptı.Araç start - stop sistemiyle çalıştığında çalınır diye babam kendi arabasını benim arabanın yanına öyle bi park etmiş ki hırsız benim arabayı çalmaya kalksa hayatında bezip kaçar. :D

yeni araba alınınca gençler heyecanlı büyükler sakin olurdu, devir değişmiş :D

yeni araba alınınca gençler heyecanlı büyükler sakin olurdu, devir değişmiş :D

Ya ben yeni evliyim bizim bi inşaat şirketimiz var.Daha doğrusu babamın şirketi e bende şirketteyim.Arabanın parasını babam verdi ondan :D parayı çıkardığı için gelipte ilk gün çalınırsa babamın canıda cebide çok yanar. :D

Size tavsıyem,

Aracın her tarafına bakın inceleyin,

Hatta boyasını bile kontrol ettirin...

Geri